support

museum marketing fotos 2 100Het Drukkunstmuseum is een particulier initiatief. Het museum ontvangt géén structurele subsidie van de overheid en is voor haar inkomsten afhankelijk van:
• de inkomsten uit bezoekersstromen,
• incidentele projectfinanciering van het VSB-fonds en   Mondriaanfonds,
• bijdragen van enthousiaste particulieren en bedrijven.

Wilt u ook bijdragen aan het functioneren van het Drukkunstmuseum? Dat kan op allerlei manieren:

wordt vriend: voor een geringe bijdrage per jaar, slechts  € 15,- p.p. ontvangt u een jaar lang gratis toegang tot het museum. U wordt bovendien uitgenodigd voor ’De Vrienden Dag’. Dit is een informele ontvangst op locatie waarbij de laatste ontwikkelingen en nieuwe plannen van het museum worden geschetst.

wordt ambassadeur: bij deze zogenaamde ‘vriend+’ formule speelt u een actieve rol bij het uitdragen van het gedachtengoed van het Drukkunstmuseum. Dit kan bijvoorbeeld doordat u één maal per jaar een groep ontvangt voor een exclusieve rondleiding door het museum. U betaalt een jaarlijkse bijdrage van € 65,- p.p.; dit is inclusief de gratis toegang tot het museum en de uitnodiging voor de ‘De Vrienden Dag’.

wordt sponsor: in welke vorm deze sponsoring zal plaatsvinden wordt na goed overleg bepaald.  Het Drukkunstmuseum bedankt haar sponsoren jaarlijks op een passende wijze.

drukkunst-museum fotos 056Vrijwilligers
Het museum wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn, geheel in lijn met het verhaal van het museum, ofwel kunstzinnige vakmensen, ofwel anders geïnteresseerd in ondersteuning of kluswerk. Samen vormen zij een kleine, hechte club van ambassadeurs van het museum. Zij zijn tevens de gastheren /-vrouwen die er voor zorgen dat uw bezoek aan het museum voorzien wordt van boeiende achtergrondverhalen en interessante wetenswaardigheden.
Herkent u zich in dit beeld en heeft u interesse om vrijwilliger worden? Neem dan contact op met het museum per email info@drukkunstmuseum.nl of per telefoon.